reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

SİİRT’TE PKK’LI TERÖRİSTLERİN KULLANDIĞI 9 BARINAK VE SIĞINAK İMHA EDİLDİ

Siirt’in Baykan ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda tespit edilen 9 barınak ve sığınak imha edildi.

Son Güncelleme :

13 Aralık 2019 - 17:25

/ 188 views kez okundu.
reklam
SİİRT’TE PKK’LI TERÖRİSTLERİN KULLANDIĞI 9 BARINAK VE SIĞINAK İMHA EDİLDİ
reklam

Siirt’in Baykan ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda tespit edilen 9 barınak ve sığınak imha edildi.

Siirt valiliğinden yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Baykan ilçesi Tandır Dağı Kalemis bölgesinde terör örgütü PKK’nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve örgüt mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla “Kıran-Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran” operasyonu başlatıldı.

Operasyon kapsamında yapılan arazi arama faaliyetinde, teröristlere ait bol miktarda gıda ve yaşamsal malzemeler ile örgütsel dokümanların bulunduğu 9 barınak ve sığınak tespit edildi.

Barınak ve sığınaklar kullanılamaz hale getirildi.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

casibom girişbetgaranti güncel girişmatbet güncelcanlı bahisjojobetjojobet girişmatbetbetebet girişholiganbet giriş