

Siirt merkeze bağlı Bayraktepe köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu aynı aileden 3 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay sabah erken saatlerinde Bayraktepe köyünde meydana geldi. Altı ahır iki katlı bir evin büyük bir gürültüyle çöktüğünü gören köylüler durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler köylülerin de yardımıyla enkaz altında bulunan yaralıları çıkardı.
Enkaz altında kalan Zeki Güneş (40), Ayten Güneş (35), Nergiz Güneş (10) Siirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Hayat Güneş (71) ve ismi tespit edilmeyen bir kişi olmak üzere 2 kişi de yaralı olarak enkaz altından çıkartıldı.
Hayatını kaybeden Zeki, Ayten ve Nergiz Güneş’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cenazeler yapılan otopsinin ardından merkez Şeyh Süleyman Mezarlığında defnedildi.
Siirt ve Siirtlinin yer aldığı her olayda yer alan Kanal 56 ve Haber 56 Gazetesi ekipleri Bayraktepe Köyüne giderek olay yerinden görüntüleri ve röportajları aktardı.