reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

SİİRT İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANDI

Son Güncelleme :

28 Ekim 2015 - 11:10

/ 204 views kez okundu.
reklam
SİİRT İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANDI
reklam

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2015 yılı 4. Olağan Toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz’ ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, Siirt Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda; toplum yararına çalışma programları, İlimizde düzenlenecek işgücü yetiştirme kursları, girişimcilik eğitim programları, istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalar ile ilgili konular görüşülerek, kurul onayına sunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz:”Kurulumuzun almış olduğu kararların, kentin işsizlikle ilgili sorunlarının çözülmesinde, iş piyasasının nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasında, gençlerin ve dezavantajlı grupların iş bulabilirlik kabiliyetlerinin arttırılmasın katkı sağlayabilmesi için çalışmaların, koordineli ve eş zamanlı olarak devam etmesi, yerel yönetimlerin, sivil toplum örgütlerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliği içinde hareket etmesi gerektiğini’ ifade etti.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan ise, ilimiz istihdam oranları ve istihdamı artırmaya yönelik kurumun yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında kurul üyelerine bilgi verdi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

İL İSTİHDAM (2) İL İSTİHDAM (3)

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

casibom 726holiganbetOnwincasibom girişcasino sitelericasibomcasibomcasibom girişholiganbetbets10jojobet güncelgrandpashabetjojobetgrandpashabetGiriş Casibomjojobetjojobet