reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

SAĞLIKLI YAŞAM VE SPOR PANELİ YAPILDI

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2017 - 21:15

/ 179 views kez okundu.
reklam
SAĞLIKLI YAŞAM VE SPOR PANELİ YAPILDI
reklam

DÜNYA VE OLMİPYAT ŞAMPİYONU HALTERCİ  MUTLU DA PANELE  KATILDI

Sağlıklı Yaşam ve Spor Paneli yapıldı. Çeşitli üniversitelerden bilim adamlarının katıldığı panelde milli halterci dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu’da panelde  hayatını ve  spor çalışmalarını anlattı.

Siirt Üniversitesinin Kezer Yerleşkesindeki Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinin konferans salonunda  Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından düzenlenen panel; Batman Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hacı Murat Şahin’in moderatörlüğün de, Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Kürşat  Karacabey, Selçuk Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü Başkanı Prof. Dr. Halil Taşkın ile milli halterci, dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Yard.Doç.Dr.Veysel Okçu açılış konuşmasında okullarının 2013 yılında kurulduğunu ve o günden bu yana hızlı bir şekilde  gelişimini tamamladığını belirterek  “Okulumuz bu gün 3 bölümde 432 öğrenciye eğitim ve öğretim hizmeti vermektedir. Bu öğrencilerimizin önemli bir bölümünün Siirtli öğrencilerden oluşmasını önemsediğimi belirtiyor ve bizim bu günlere ulaşmamıza büyük katkıları olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Murat Erman ve üniversite yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Panelde konuşan Halil Mutlu da  Bulgaristan da haltere başladığını ancak bu ülkede uygulanan asimilasyon sonucu hem isimlerinin alınması ve hem de sporun yasaklanması üzerine Türkiye’ye göç ettiğini belirtti. Türkiye’nin kendisini kucakladığını belirten Mutlu, kısa zamanda milli takıma seçildiğini ve ardından dünya ve olimpiyat şampiyonluklarını ülkemize kazandırdığını ancak bunun temelinde disiplinli bir şekilde çalışmanın yattığını belirtti.

Diğer panelistlerde  yaptıkları konuşmalarda sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın şart olduğunu ve herkesin mutlaka kendisine uygun bir spor yapabileceğini anlattılar. Panelin ardından spor aletleri sergisi de gezildi.

Panele Rektör Vekili Prof.Dr.Ender Sinan Poyrazoğlu üniversite genel sekreteri Abdulkadir Işık öğretim üyeleri ve Beden Eğitim Spor Yüksek Okulu öğrencileri katıldı.

SPOR.mpg_000000813 SPOR.mpg_001363183 SPOR.mpg_001691993 SPOR.mpg_003309227 SPOR.mpg_003310707 SPOR.mpg_003785299 SPOR.mpg_006327307 SPOR.mpg_006334848

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

holiganbetOnwincasibom girişcasino sitelericasibomcasibomcasibom girişholiganbetholiganbet girişcasibom güncel girişONWİNbets10 girişpusulabet giriş