KANAL 56 NIN AÇILDIĞINI KARGO SAYILARININ ARTMASINDAN ANLIYORUZ
Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz Kanal 56 Televizyonunun faaliyette olduğunu gönderdikleri kargo sayısındaki artıştan dolayı anladıklarını belirtti.
Yerel televizyon kanallarının kentlerin kültürel ve sosyal yaşamlarında olduğu kadar ekonomik hayatlarına da katkıda bulunduğunu belirten buna örnek olarak Kanal 56 Televizyonunun gösterdi.
Kanal 56 Televizyonunun yayınlarını sürdürdüğü dönemlerde gönderdikleri kargoların sayısında belirgin bir artış gözlemlendiğini belirten Akdeniz “İlimizin tek kanalı olan Kanal 56 Televizyonu çekilen ekonomik sıkıntılardan dolayı bazı zamanlarda yayınlarına ara vermek zorunda kaldı. Biz Kanal 56 Televizyonunun yayınlarına başladığını gönderilen kargo paketlerinin sayısındaki artıştan anlıyoruz. Televizyon yayınlarını sürdürdüğü zamanlarda kargo sayımızda belirgin bir artış görüyoruz. Hemşerilerimiz televizyon yayınları olduğu dönemlerde il dışındaki tanıdık ve akrabalarına daha fazla miktarda fıstık bal başta olmak üzere diğer yöresel ürünleri gönderiyorlar. Bu da bize televizyonun ekonomik hayata olan katkısını göstermektedir.” Dedi.