

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, ATO Başkanı Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Tutulmaz, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Siirt heyetine teşekkür etti.
ATO Başkanı Gürsel Baran ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Vali Tutulmaz, Siirt’in sosyo-ekonomik gelişimini sağlayacak önemli yatırım ve projelerin hayata geçirilmesi noktasında yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını belitti.
Ankara Ticaret Odasında samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Siirt’in sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.