reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. ATİK,” BİZİM İÇİN BAYRAM, VATANDAŞIMIZA HİZMETTİR”

Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik, Şirvan ilçemizde yapımı devam eden Şirvan HES Barajı, Hesko İsale Su hattı ve Siirt İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2020 - 18:04

/ 177 views kez okundu.
reklam
VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. ATİK,” BİZİM İÇİN BAYRAM, VATANDAŞIMIZA HİZMETTİR”
reklam

Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik, Şirvan ilçemizde yapımı devam eden Şirvan HES Barajı, Hesko İsale Su hattı ve Siirt İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik, yapımı devam eden Şirvan HES Barajı dolayısıyla 11 Km ‘lik Hesko su hattı deplase çalışmalarını yerinde inceleyerek, baraj yetkililerinden bilgi aldı.

Atik, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, Hesko İsale Hattı Deplase çalışmalarının 10 Haziran’da tamamlanacağını, Hesko hattından Kent’e su akışının sağlanacağını söyledi.

“Bizim için en güzel bayram, Vatandaşımıza hizmettir” diyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Atik, Kentin su sorunu yaşamaması için her türlü tedbirin alındığını kaydetti.

Atik, daha sonra Siirt Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisini ziyaret ederek yetkililerden brifing aldı.

Vali/Belediye Başkan V. Atik’in ziyaret programına İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Belediye Başkan Yardımcısı Hifzullah Canpolat eşlik etti.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

betturkey güncel girişonwinholiganbet girişjojobetonwincasibomkonya escortonwin