reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

SİİRT’TE KUAFÖR, AVM,  PAZAR YERLERİ VE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI DENETLENDİ

İçişleri Bakanlığı’nın genelge talimatı üzerine 81 ilimizde ve Siirt’te denetimler yapıldı.

Son Güncelleme :

05 Haziran 2020 - 16:45

/ 247 views kez okundu.
reklam
SİİRT’TE KUAFÖR, AVM,  PAZAR YERLERİ VE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI DENETLENDİ
reklam

İçişleri Bakanlığı’nın genelge talimatı üzerine 81 ilimizde ve Siirt’te denetimler yapıldı.

Siirt Valiliği bünyesinde, Siirt Emniyet Müdürlüğü, Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü ve ilgili meslek odaları temsilcilerinin katılımı ile oluşturulan denetim gurubu, kent merkezinde eş zamanlı olarak berber/kuaför/güzellik merkezi, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, şehiriçi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, çay bahçesi, vb. alanlar denetlendi.

Denetimlerde, işletme sahipleri bilgilendirilerek, COVID-19 salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumun tüm kesimleri tarafından uyulmasının önemi vurgulandı.

Denetimlerde, sosyal mesafeye uymayan, maskesiz çalışan ve hijyen kurallarına uymayan işletmeler uyarıldı.

Ayrıca yapılan denetimlerde kullanım tarihi geçmiş sıvı/katı gıdalar ekiplerimiz gözetiminde imha edilerek, gerekli yasal işlem yapıldı.

Vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için denetimler artarak devam edecektir.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

betgaranti güncel girişONWINpusulabet giriş