reklam
reklam
DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
SON DAKİKA
Reklam

Siirt’in Eruh İlçesinde Termometreler 46 Dereceyi Gösterdi

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2025 - 8:45

reklam
Siirt’in Eruh İlçesinde Termometreler 46 Dereceyi Gösterdi
reklam

Siirt’te yaz sıcakları etkisini artırırken, il merkezinde en yüksek sıcaklık 43 derece olarak ölçüldü. İlçelerde ise sıcaklıklar değişiklik gösteriyor. Baykan ve Siirt merkezinde 43 derece, Kurtalan’da 44 derece, Pervari’de 36 derece, Şirvan’da 41 derece, Tillo’da ise 38 derece olarak kaydedildi.

Bugün ise Eruh ilçesinde sıcaklık rekoru kırıldı. Termometreler, 46 dereceyi göstererek ilçe tarihinin en yüksek sıcaklığına ulaştı. Meteoroloji uzmanları, aşırı sıcakların sağlık açısından risk oluşturabileceği konusunda uyarılarda bulunuyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
casibomcasibom girişjojobetcasibom girişjojobet girişcasibom girişjojobet girişmarsbahiscasibom giriş