
47 MARDİNSPOR HAZIRLIKLARI EKSİKSİZ SÜRÜYOR
Türkiye Bölgesel Amatör liginde mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdare spor Pazar günü oynayacağı 47 Mardinspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Takımımız Pazar günü saat 14.00’da evinde ağırlayacağı 47 Mardinspor karşılaşması hazırlıklarını, Atatürk Stadyumunda yaptığı antremanla sürdürdü.
Siirt YSEspor Sportif Direktörü Ahmet Erten yaptığı açıklamada, “İlk iki maçta aldığımız 4 puan takımın hüviyetini ortaya çıkarmaya başladı.” Dedi.
Sportif Direktör Erten, şöyle konuştu:
“Şuan takım adaptasyon dönemini iyi bir şekilde atlarmış durumda futbolcularımız bundan sonraki maçlarında çok daha iyi oynayarak hedefledikleri oyunu ortaya koymaya başladılar. İlk maçlardaki eksiklikler görülsede takımın esas gücü bundan sonraki haftalarda ortaya çıkacak. Çalışmalarımız bu hafta oynayacağımız Mardin 47 maçı için eksiksiz sürüyor.”



