reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, TBMM’nin 100. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.

Son Güncelleme :

22 Nisan 2020 - 14:56

/ 191 views kez okundu.
reklam
SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
reklam

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, TBMM’nin 100. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.
Başkan Kuzu mesajında, 23 Nisan 1920’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin çok önemli bir dönemeci olduğunu belirtti.
Ülkece Kovid-19 virüs salgınıyla mücadelede devlet-millet ele ele vererek önemli aşamalar kaydedildiğini ifade eden Başkan Kuzu, “Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, milli tarihimiz açısından müstesna bir yere sahip olan gündür. Gazi unvanına sahip Meclisimizin açıldığı günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız; ülkemizin geleceğimizin güvencesidir. Çocuklarımıza vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. 23 Nisan’ın gerçek sahipleri çocuklarımız, virüs musibetinden korunmak için alınan tedbirler nedeniyle, ne yazık ki bu sene bayramlarını evlerinde kutlamak zorundalar. Allah’ın izniyle bu zor günleri atlatıp önümüzdeki aydınlık günlerde, 23 Nisan’ı yine hep birlikte coşkuyla kutlayacağız inşallah. Bu vesileyle tüm halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm hemşerilerime sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

betgaranti güncel girişONWINpusulabet giriş