reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

SİİRT ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI, STK LARDAN 41 HATMİ ŞERİF

Suriyede şehit düşen 33 Mehmetçiğin acısı yürekleri  kanatmaya devam ederken Siirtte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları yönetici ve üyeleri tarafından  41 hatmi şerif okundu.

Son Güncelleme :

29 Şubat 2020 - 16:25

/ 206 views kez okundu.
reklam
SİİRT ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI, STK LARDAN 41 HATMİ ŞERİF
reklam

Suriyede şehit düşen 33 Mehmetçiğin acısı yürekleri  kanatmaya devam ederken Siirtte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları yönetici ve üyeleri tarafından  41 hatmi şerif okundu.

Sivil toplum kuruluş üyeleri tarafından daha önceden okunmaya başlanan hatmi şerifler Ensar Vakfındaki toplantıda tamamlandı.STK temsilcileri okudukları toplam 41 hatmi şerifi, devletimizin selameti ve başta son günlerde  Suriye’de  şehit düşen Mehmetçikler olmak üzere bütün şehitlerin ruhlarına armağan ettiler.

Hatmi Şerif okuma etkinliğine katılan İl Müftüsü Ahmet Altıok  şehitlik mertebesinin insan oğlunun ulaşabileceği en yüksek mertebelerden biri olduğunu belirtti. Altıok “Suriyede                         şahadet şerbetini için Mehmetçiklerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Bu gün başta Suriyedeki şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhlarına ithaf edilmek üzere 41 hatmi şerifi okuduk.Allah kabul etsin.” Dedi.

40 sivil toplum örgütünün oluşturduğu Siirt Birlik Platformu Başkanı Bayram Bülbülde hepimizin kenetlenmesi gerektiği günlerden geçtiğimizi belirterek şöyle dedi ”Ülke olarak hepimizin kenetlenmesi ve birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz günleri yaşıyoruz. Siirtteki stklar olarak Suriyede şehit verdiğimiz 33 mehmetçiğimiz için hatmi şerifler okuduk. Allah ülkemizi korusun ve Mehmetçiklerimizi rahmet eylesin.Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Ensar Vakfı başkanı Necmettin Çiçekte böyle güzel  ve ulvi etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını belirterek “Allah şehitlerimizi rahmet eylesin.Yaralılarımıza da ac il şifalar diliyoruz.,Ensar Vakfı olarak böyle ulvi bir etkinliğe ev sahipliği yaptık, Kuranı Kerim okuduk, dualarımızı yaptık. .Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve ülkemizi korusun” dedi..

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

CASİBOM