
Hemşehrimiz Sancaklar ailesinin kurmuş olduğu Sancaklar Vakfı, farklı alanlardaki yardımlarına devam ediyor. Ramazan ayında çok yönlü yardımlar gerçekleştiren vakıf, ilimizin ilk imam hatip okulu olan Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir bilgisayar laboratuvarı kurdu.
Aynı zamanda proje okulu olan İmam Hatip Lisesi’nde kurulan bilgisayar laboratuvarı tamamlanarak öğrencilerin kullanımına sunuldu. İmam hatip okulları mezunlarının kurmuş olduğu Önder Derneği Siirt İl Başkanı Musa Doğrusever yaptığı açıklamada, vakfın başkanı Suat Sancak ve Sancak ailesine teşekkür ederek şunları söyledi:
“Sancaklar Vakfı’nın okulumuza güzel bir hizmeti oldu. Okulumuz öğrencileri birçok alanda ulusal düzeyde düzenlenen bilim ve teknoloji yarışmalarında çok başarılı sonuçlar alıyor. Bu bilgisayar laboratuvarı, onların bu başarılarının artmasına katkı sağlayacaktır. Vakıf Başkanı Suat Sancak ve Sancak ailesine teşekkür ediyoruz.” dedi.


