

Halk arasında pat pat olarak tabir edilen küçük bahçe traktörlerinin yol açtığı kazalar devam ediyor. Bahçesinde çalıştığı sırada ayağını pat pata kaptıran bir kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgile göre Gökçebağ Beldesinde bulunan fıstık bahçesini patpatla sürmeye çalışan Abdülkerim Turan (55) ayağını pat pata kaptırdı. Ayağından ve sağ kalçasından yaralanan Turan, yakınlarının haber vermesi üzerine Umke ve 112 ac il servis ekipleri tarafından kurtarılarak Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Tedavisine burada devam edilen Turanın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtiliyor.
05.05.2019 günü saat 13.00 sıralarında Gökçebagı beldesinde arazide tarım araci olan patpat tabir edilen iş makinası ile yaralı olarak hastaneye gelen 01.01.1966 doğumlu Sariye Ali oğlu Abdülkerim Turan isimli şahıs iş Makinesi ile arazide bulunan fıstık ağaçlarının altında çalişma yapmakta ilken, iş makinasının bıçak kısmına sağ ayak bilek bölümü, sağ kalça kısmını iş makınasına kaptırarak kesik meydana gelerek yararlanmıştır. Şahsın hayatı tehlikesi mevcuttur. Tedavi işlemleri devam etmektedir.