reklam
reklam
DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
SON DAKİKA
Reklam

ÖZEL HASTANELERDE YOLSUZLUK İTİRAFI

Son Güncelleme :

15 Nisan 2016 - 14:45

reklam
ÖZEL HASTANELERDE YOLSUZLUK İTİRAFI
reklam

Özel sağlık kurumlarının durumu Antalya da düzenlenen toplantıda görüşüldü.Bu toplantıda sosyal güvenlik kurumu başkan’nın özel sağlık kurumlarında yapılan yolsuzluklara ilişkin açıklamaları gündeme damgasını vurdu.

SGK’nın Başkanı,yolsuzluk şikayetinde bulundu. Başkan Selim Bağlı; “Hastane düşünün ölüyü tedavi ediyor, 60 yaşındaki teyzeye doğum yaptırıyor”
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı, toplantı sırasında konuşma yaptı. Aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumu’nun bir geri ödeme kuruluşu olduğunu söyledi. Bağlı, yapılan harcamaların ¼ oranında sağlık hizmetleri Finansmanında kullanıldığını ve bunun 60 milyar TL’ye denk geldiğini ifade etti. En yüksek ödemelerin yapıldığı birimlerin ise kamu hastaneleri olduğuna dikkat çekti.

HASTANE DÜŞÜNÜN ÖLÜYÜ TEDAVİ EDİYOR’

Bir hastane düşünün 124 bin vaka gönderiyor, bunun 123 bini acil. Orada atom bombası falan patlamadı, olsaydı haberimiz olurdu. Hastane düşünün ölüyü tedavi ediyor. Hastane düşünün 60 yaşındaki teyzeye doğum yaptırıyor. Evlenmemiş kızımız gidiyor sezaryen ameliyatı oluyor, ortada çocuk yok, bir çocuk buluyorlar. Geriye dönük resmi bir muamele, evlilik cüzdanı çıkartılıyor. MERNİS’e kayıt yaptırılıyor her şey yolunda. Faturayı gönderiyor ’SGK bunu ödesin.’ Ben öderim arkadaşlar ama emin olun ödediğim para bu SUT- Sağlık Uygulama Tebliği fiyatları üzerinde baskılamaya sebep veriyor” diye konuştu.

Bu tür olaylarla ilimizde de karşılaşıyoruz.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

jojobetjojobetjojobetcasibomjojobet girişcasibom girişmarsbahis girişjojobet girişjojobet