reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Reklam
Google News

OKUL GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Son Güncelleme :

14 Eylül 2018 - 16:37

/ 307 views kez okundu.
reklam
OKUL GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
reklam

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı okul güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Vali Ali Fuat Atik başkanlığında ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, okul güvenliği açısından geçen eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilen faaliyetler ile pazartesi günü başlayacak olan eğitim ve öğretim yılı için alınacak önlemler masaya yatırıldı.
Valilikteki toplantıda ilk olarak Milli Eğitim Müdürlüğü adına sunum yapıldı ve okulların durumu öğrenci ve öğretmen sayıları hakkında bilgi verildi.
Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Koruma Şubesi adına yapılan sunumda alınacak önlemler hakkında bilgi sunuldu. Ardından yine Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube adına sunum yapıldı ve çocuklarımızı uyuşturucudan korumak için alınması planlanan önlemler anlatıldı. Son sunum İl Jandarma Komutanlığı adına yapıldı ve jandarma bölgesinde alınan önlemler ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Sunumların ardından toplantının ikinci bölümünde söz alan Vali Ali Fuat Atik, geçen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, emniyet ve jandarma teşkilatlarının ortaklaşa yürüttükleri bir çalışma ile istismar olaylarının incelendiği ve gerekli önlemlerin alındığını belirterek bu üç kuruma teşekkür etti.


AİLE SOSYAL POLİTİKALAR EMNİYET VE JANDARMA’YA TEŞEKKÜR
Kamu görevlerinin ve özellikle öğretmenlerin görev yaptıkları yerlerde gerekli her türlü önlemi almalarını isteyen Vali Atik toplumsal baskı ve benzeri nedenlerden dolayı çevrelerinde gördükleri istismar, uyuşturucu ve diğer yanlışlıkları bildirmeyenlerin görevlerinden istifa etmelerini istedi. Eğitim ve öğretim devam eden her çocuğun bizim çocuğumuz olduğunu belirten Vali Atik “Biz kendi çocuklarımızı ne kadar düşünüyorsak, bize teslim edilen çocukları da en az o kadar düşünmek zorundayız. Bu o kadar kolay değil. Hepimiz duyarlı olmak olacağız.Olmadığımız takdirde ben dahil aldığımız her lokma haramdır.” Dedi.
BELEDİYE’YE TEŞEKKÜR
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a da teşekkür eden Vali Atik, belediyenin il merkezindeki okullara bahçe düzenlemesi park yapımı, boya, badana, basketbol sahası, öğrenci gezileri ve benzeri çalışmalar için 8 milyon Tl harcama yaptığını belirtti. Vali Atik “Daha önce bu 8 milyon TL para teröre gidiyordu. Kamu parasını harcayan kişilerin dünya görüşü çok önemlidir. Adeta kendi elimizle bize sıkılacak kurşunlara finans sağlıyorduk. Daha önce terör örgütüne finans sağlanıyordu. Bakış açımız, anahtar kelimemiz, şu olsun çocuklar bize teslim edildiği kadar temiz bir şekilde teslim edelim.” Dedi.
Toplantıya İl Jandarma Komutanı Tuğ. Hüseyin Hilmi Atabay, Emniyet Müdürü Vekili Saruhan Kızılay, Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş ve Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, okul yöneticileri ve okul aile birlikleri temsilcileri katıldı.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

casibomcasibom girişcasibom güncel girişcasibomCasibom Güncel Girişjojobetsahabetcasibomcasibommarsbahiscasibomgrandpashabetonwinpusulabet