reklam
reklam
DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
SON DAKİKA
Reklam

Maden Faciasıyla İlgili 2 İş Güvenliği Uzmanı Gözaltına Alındı

Son Güncelleme :

19 Kasım 2016 - 9:17

reklam
Maden Faciasıyla İlgili 2 İş Güvenliği Uzmanı Gözaltına Alındı
reklam

Siirt’ in Şirvan ilçesindeki bakır madeninde meydana gelen heyelan faciasıyla ilgili soruşturma kapsamında 2 iş güvenliği uzmanı gözaltına alındığı öğrenildi.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI

Siirt’in Şirvan ilçesindeki Madenköy’de yaşanan heyelan faciasıyla ilgili Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, “4 cenazeyi çıkardık, 12 işçi halen göçük altında” dedi. Tutulmaz, idari kusur olup olmadığının araştırıldığını belirtirken Siirt Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. AFAD Başkan Vekili Mehmet Halis Bilden ise oldukça karamsar sözler söyledi: Ümit ediyoruz ki canlı bedenlere ulaşalım eğer ulaşamazsak bile ailelere cansız bedenlerini teslim edebilelim. AFAD Başkanı telefon iddiası ile ilgili olarak ise ‘canlı ulaşabileceğimizi tahmin etmiyorum.” dedi.

4 İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Siirt’in Şirvan ilçesindeki Madenköy’de heyelan yaşanan bakır madeninde 4 işçinin cansız bedenine ulaşıldı. 12 işçi için arama çalışmaları sürüyor. Arazinin engebeli olması ve ikinci bir heyelan riski nedeniyle çalışmalar güçlükle yürütülüyor. Valilik heyelan sonucu 1 milyon metreküplük bir toprak hareketi oluştuğunu açıkladı.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

casibomjojobet girişjojobetjojobetjojobetjojobetcasibomcasibomjojobet girişjojobetcasibom giriş