

TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI
Türk Kızılay Siirt Şubesi engelli vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Yürüme engelli on vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı.
Türk Kızılay Şubesi hizmet binasının önünde düzenlenen törende konuşan başkan Nihat Altunç, teşkilat olarak ırk, cinsiyet, din ve dil ayırımı yapmaksızın zor durumdaki her insanların yardımına koştuklarını söyledi. Tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan vatandaşları sevindirmek istediklerini belirten Altunç “Dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olan insanların yardımına koşuyoruz. Savaşlarda doğal afetlerde yardım ulaştırıyoruz. Bunun dışında diğer zamanlarda çeşitli konularda zor durumda olan insanları da ihmal etmiyoruz. Bu kapsamda da bu gün yürümede zorluk çeken vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye dağıtıyoruz.” Dedi.
Törende daha sonra tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Türk Kızılay Siirt Şubesinin bu ay sonuna kadar 30 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımını gerçekleştireceği açıklandı.
Tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlarda Kızılay Şube yetkililerine teşekkür ettiler.