reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

İSTİHDAMDA MİLLİ SEFERBERLİK

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞINDAN İR HEYET SİİRT’TE TEMASLARDA BULUNDU

Son Güncelleme :

20 Ocak 2017 - 15:15

/ 195 views kez okundu.
reklam
İSTİHDAMDA MİLLİ SEFERBERLİK
reklam

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞINDAN İR HEYET SİİRT’TE TEMASLARDA BULUNDU

İstihdamın arttırılması ve kayıt dışı istihdamın önlenmesi amacıyla başlatılan seferberlik kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Mazhar Yıldırımhan başkanlığında  5 kişilik bir heyet ilimizde inceleme ve temaslarda bulundu.

Heyet yapılan çalışmalara ilişkin olarak müsteşar yardımcısı Yıldırımhan,  Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde bir basın toplantısı düzenledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak 81 ilin tümünü gezeceklerini ve buralarda Ticaret ve Sanayi Odaları Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanlıkları, işsiz, emekli, iş adamları sanayiciler , aktif iş gücü programlarından yararlananlar  ve emekliler   olmak üzere çeşitli kesimlerle görüşeceklerini ve Siirtte bazı vatandaşları ziyaret ettiklerini  belirten Yıldırımhan bakanlık olarak gitmedik il bırakmayacaklarını söyledi.

Bu amaçla  daha önce on ilde programlar düzenlendiğini belirten Yıldırımhan bu günde 12 ilde bakanlığın üst düzey yöneticilerinin katılımıyla benzer etkinliklerin gerçekleştirildiğini ve bundan sonraki süreçte de bu ziyaretl ve incelemelerin il müdürleri tarafından yapılacağını belirtti.

İş kur ve SGK Müdürlükleri  olarak toplumla iç içe onların sorunlarını ve dertlerini paylaşan bir anlayışla hizmet edeceklerini belirten Yıldırımhan alın terinin akıl teriyle değerlendiğini ve her ikisinin hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışacaklarını belirten Yıldırımhan  “ İstihdamın arttırılması kayıt dışı istihdamın önlenmesi amacıyla tarafların desteğini isteyeceğiz.Desteklerimizi anlatacağız.Sayın bakanımız  talimatıyla daha güçlü bir Türkiye için çalışma hayatının sorunlarını belirleyerek çözüm yollarını hep birlikte belirleyeceğiz. Hizmetlerimizle ilgili görüş ve önerileri alarak hizmet kalitemizi arttırmaya çalışacağız.” Dedi.

Yıldırımhan  bu seferberliğin her kesime ulaşması ve etkinliği için basınını desteğinin büyük önem taşıdığını  sözlerine ekledi.

Basın toplantısında bakanlık heyetinin yanı sıra SGK İl Müdürü A.Celil İlbaş ve İşKur İl Müdürü Ömer Aslan ve diğer yetkililer hazır bulundu. Heyet daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığındaki bir toplantıya katıldı.

 

 

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

betgaranti güncel girişONWINpusulabet giriş