
KIZILAYDAN KIRTASİYE YARDIMI
Kızılay İstanbul Şube Başkanlığınca temin edilen çanta ve kırtasiye malzemelerinden bin adet set varoş okullarda öğrenimlerini sürdüren öğrencilere dağıtıldı.
Prof.Dr.İhsan Süreyya Sırma okulundaki dağıtım törenine katılan Vali Mustafa Tutulmaz, toplumda birlik beraberlik ve sosyal dayanışmanın önemine değinerek, İstanbul’dan Siirt’e gönderilen bu yardımı memnuniyetle karşıladıklarını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Öğrencilerin sıralarına oturarak onlarla sohbet eden Vali Tutulmaz, çalışmaları konusunda çeşitli nasihatlerde bulundu.
Kızılay Şube Başkanı Yener Tanıkta yaptığı açıklamada bu yardımı gönderen İstanbul Şubesi yetkililerine teşekkür etti.Tanık “İstanbul’dan Siirt’e uzanan bu yardımlardan dolayı İstanbul Şubesi başkan ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Çanta içerisinde bin adet kırtasiye seti gönderdiler.Bu kırtasiye malzemelerini ilimizin varoş okullarında okuyan ve gerçekten muhtaç öğrencilere dağıtıyoruz. Kızılay olarak her zaman afet anlarında olduğu gibi normal zamanlarda da yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz.” dedi.
Dağıtım törenine Vali Tutulmaz, Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ve diğer yetkililer katıldı.


