reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

HEMŞERİMİZ ÖDÜLE DOYMUYOR, PROF. DR. CANDER’E İKİ ÖDÜL BİRDEN

Son Güncelleme :

28 Aralık 2021 - 20:59

/ 181 views kez okundu.
reklam
HEMŞERİMİZ ÖDÜLE DOYMUYOR, PROF. DR. CANDER’E İKİ ÖDÜL BİRDEN
reklam

Acil tıp uzmanı hemşerimiz Prof.Dr. Başar Cander ödüle doymuyor. Sağlık Bilimleri Üniversitesinde görev yapan Prof.Dr.Başar Cander geçen yıl Amerikan Acil Hekimleri Koleji (ACEP) tarafından “2020 Küresel Liderlik Ödülü”ne (Global Leadership 2020) layık görülmüştü.  Prof.Dr.Cander bu yıl iki uluslararası ödülü birden aldı.Aynı zamanda kısa adı ATUDER olan Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı olan Prof.Dr.Cander, WACEM ve INDUSEM tarafından 10-19 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Acil Tıp Kongresi’nde özel onur ödülü verildi. Prof.Dr. Candere bu ödülün Asya ve Avrupa kıtalarındaki ülkeler de acil tıbbın gelişmesine yaptığı katkıdan dolayı verildiği öğrenildi.
Prof.Dr. Candere bir ödülde Ukrayna’dan geldi. Ukrayna Acil Tıp Birliği ve Aile Hekimliği Federasyonu tarafından Avrupa ve uluslararası alanda acil tıbbın gelişimine katkılarından dolayı ”Şükran Ödülü” verildi.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

betgaranti güncel girişONWINpusulabet giriş