

İstanbulda yaşamını sürdüren Siirt sevdalısı hemşerimiz Beşir Aydın Lider Seyahat Firmasının İstanbul temsilciliğinin yanı sıra İlimize özgü birbirinden güzel tada sahip bal, fıstık, zivzik narı, sumak gibi ürünleri de satarak Siirtlileri be bu tadlardan vazgeçemeyenleri bu ürünlerle buluşturuyor.
Otobüs Firması temsilciliği konusunda yılların tecrübesine sahip olan Aydın, Siirt’e özgü kaliteli ürünleri İstanbul’da ki hemşerilerimize sunuyor.
Siirt’i ve Siirtlileri çok sevdiğini belirten Aydın” Siirt sevilecek bir kent. Bende Siirtlilerin sevdikleri kente gitmeleri konusunda yardımcı olurken, onlara kaliteli Siirt ürünlerini uygun fiyatlarla satın alma imkanı sunuyorum.Hemşerilerimize hizmet etmek büyük bir zevk ve mutluluktur .”dedi.