reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE

Son Güncelleme :

19 Ağustos 2017 - 17:05

/ 203 views kez okundu.
reklam
HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE
reklam

ADALETE HESAP VERMEYE DEVAM


 15Temmuz Hain Darbe girişiminde valiliği kuşatmak isteyen ve dönemin Valisi Mustafa Tutulmaz ile Emniyet Müdürü Metin Özkanı teslim almak isteyen eski askerlerin duruşmasına pazartesi günü devam edilecek.

Siirt 2 ci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından mahkeme salonunda dönüştürülen Siirt Üniversitesi Merkez Kampusu konferans salonunda görülmekte olan davada mahkeme önce 110 tutuklu sanığın ifadelerini aldı.Mahkemenin verdiği ara kararla bunlardan 17 si adli kontrol şartıyla s tahliye edildi.Daha sonra tutuksuz sanıkların ifadelerinin alınmasına başlandı.Mahkeme Cuma günü ve hafta sonu verdiği aradan sonra sanıkların ifadelerini almaya pazartesi gününden itibaren başlayacak.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

betgaranti güncel girişONWINcasibom güncel giriş