reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

GÖZETİM SÜRESİ SONA ERDİ, KONUKLAR MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Türkiyenin yaşamlarını yurt dışında sürdüren vatandaşları yurda getirme çalışmaları kapsamında  Sudandan ilimize getirilen vatandaşlarımız gözetim sürelerinin sona ermesi nedeniyle memleketlerine uğurlandılar.

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2020 - 13:07

/ 189 views kez okundu.
reklam
GÖZETİM SÜRESİ SONA ERDİ, KONUKLAR MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI
reklam

Türkiyenin yaşamlarını yurt dışında sürdüren vatandaşları yurda getirme çalışmaları kapsamında  Sudandan ilimize getirilen vatandaşlarımız gözetim sürelerinin sona ermesi nedeniyle memleketlerine uğurlandılar.

Misafirlerin gözetim altında tutulduğu Kezerde bulunan Hassa Hattun Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen uğurlama törenine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, “Sudandan buraya corona virüsü nedeniyle 182 vatandaşımız gelmişti. Biz 14 gün  boyunca hassa hatun kız yurdunda gözetim altında tutuldular. Çok şükür pozitif vaka çıkmadı. Sudandan gelen tüm vatandaşlar sağlıklı bir şekilde evlerine gönderiyoruz.” Dedi.

AFAD İl Müdürü Canhit Akkoyunda yaptığı açıklamada şöyle dedi” Bilindiği gibi dünyayı saran covid-19 salgını  nedeniyle sudan ülkesinden gelen vatandaşlarımızı 14 günlük süre içerinde kyk yurdunda ağırladık. Bugün itibariyle kendi illerine gönderiyoruz. Buradaki çalışmalarımız arasında temel gıda ve beslenmelerinden ihtiyaçlarına kadar hepsini AFAD ve diğer ilgili kurumlar karşıladı. Bugünde hayırlısıyla memleketlerine uğurluyoruz.”

Konuklarla ilgilenen bir diğer kurum olan Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ise” Covid-19 karantina tedbirleri içerisinde Siirt ilimizde Hassa Hatun kız yurdunda 14 gün boyunca Sudandan gelen vatandaşlarımıza 3 öğün yemek iaşesini Türk Kızılay şubesi olarak  AFAD Genel Müdürlüğümüzün talimatı üzerine gerçekleştiriyoruz. Bugünde yolcularımızı uğurluyoruz.” Dedi.

Kendilerine kumanya ve maske dağıtılan yolcuların valiz ve bavulları da dezenfekte edildikten sonra otobüslere yerleştirildi. Misafirler daha sonra alkışlarla memleketlerine uğurlandılar.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

betgaranti güncel girişmatbet güncelONWINpusulabet girişcasino sitelericasibomcasibom