reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Reklam
Google News

CHP HEYETİ SİİRT’TE TEMASLARDA BULUNDU

MİLLETVEKİLİ TANRIKULU BAKANLARIN HAKLARINI SAVUNUYORUZ

Son Güncelleme :

10 Mart 2017 - 18:01

/ 307 views kez okundu.
reklam
CHP HEYETİ SİİRT’TE TEMASLARDA BULUNDU
reklam

MİLLETVEKİLİ TANRIKULU BAKANLARIN HAKLARINI SAVUNUYORUZ

Bir heyetle birlikte Siirtte temaslarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu bazı bakanların Almanyadaki programlarının engellenmesini eleştirerek, Almanya’nın bu yanlıştan vazgeçmesi gerektiğini söyledi.
Kırklareli  Milletvekili  Vecdi Gündoğdu ile birlikte CHP İl Başkanlığında  başkan Nevaf Bilek ve diğer partililerle görüştü.Daha sonra açıklamalar yapan Tanrıkulu, ” Türkiye 15 Temmuz’da kanlı bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Başta partimiz CHP olmak üzere ve tüm halkın ve partilerin karşı çıkması ile atlattık. O derbe girişiminden sonra yapmamız gereken bozulan demokrasimizi, özgürlüklerimizi onarmak olmalıydı, normalleşme olmalıyd. Ama, ne yaptı hükümet? 21 Temmuz’da OHAL’i ilan edip, özgürlüklerimizi askıya aldı. Yüzlerce, on binlerce mağdur yarattı. Bu ortam içerisinde de referandum gündeme geldi. Anayasalar bütün dünyada ve  Türkiye’de bir siyasi partinin siyasi gündemine göre veya bir siyasetçinin kendi ikbal arayışına göre yapılmazlar. Yani bir siyasi partinin kendi gündemine göre anayasa yapılmaz. Anayasalar, düşüce özgürlüğünün, toplanma özgürlüğünün açık olduğu zamanlarda yapılır ki kamuoyu buna katkı sunsun.” Dedi.

Başta Almanya olmak üzere bazı Avrupa  ülkelerinde bakanların halk oylamasıyla ilgili yapmak istediği toplantıların engellenmesini de eleştirerek şöyle dedi “Her siyasi temsilcisinin, halk oylamasında veya seçimlerde fark etmez, oy kullanacak bütün yurttaşlarımıza ulaşmasını, onlara siyasi tercihlerini özgür bir ifade biçiminde anlatmasından yanayız. Bunu ilk günden beri ifade eden biziz. Biz Erdoğan’ın da, Bekir Bozdağın’ın da, Adalet Kalkınma Partisi’nin de,  Türkiye’nin her yerinde ve dünyanın her yerinde ifade özgürlüklerini ve siyaset yapma haklarını savunuyoruz. Kendilerine de şu çağrıda bulunuyoruz, siz de  Türkiye’de yurttaşlarımızın ifade özgürlüklerine siyaset yapma özgürlüğüne sahip çıkın, özgür bırakın. Kim yaparsa yapsın  Almanya veya başka bir şey ilk başta yanlış yapıyor diyen biziz. Bu yanlıştan  Almanya’nın vazgeçmesi lazım. Buradan  Almanya’ya sesleniyorum; Adalet ve Kalkınma Partisi’ni mağdur yapmayın, zaten ebedi ve ezeli mağdurlar sürekli mağdurlar bir de sizin mağdurunuz olmasın, onları mağdur yapmayın. Çünkü onlar orada mağdur olunca burada gelip bizleri eziyorlar.”
fbb4089c-2be5-4308-a461-16b455250bbb

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

casibomcasibom girişcasibom güncel girişcasibomCasibom Güncel Girişjojobetsahabetcasibomcasibommarsbahiscasibomgrandpashabetonwinpusulabet