
Diyanet İşleri Başkanlığının 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı ara tatilinde öğrenciler arasında uygulamaya koyduğu Camiyi seviyoruz namazla buluşuyoruz kampanyasına katılan öğrenciler ödüllendirilmeye devam ediliyor.
Sömestr tatilinde babaları veya bir büyükleri ile birlikte camide en fazla cemaatle namaz kılan ve verilen süreleri ezberleyen öğrencilerin ödüllendirildiği kampanya kapsamında Ensar Camisine devam eden öğrenciler için bir tören düzenlendi.
Müftü Ahmet Altıok yaptığı konuşmada camilerin ve cemaatla namaz kalmanın önemine değinerek,camilerin çocuklarla daha da güzelleştiğini belirtti. Çocuklara namaz kılmayı ömür boyu terk etmemelerini isteyerek camide namaz koşmanın 27 kat daha çok sevaba sahip olduğunu söyledi.
Cami imam hatibi Ramazan Toprakta tatil boyunca namaz kokan çocuklara hoş görülü davranan cemaate ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile Müftüye teşekkür etti.
Törende daha sonra 47 öğrenciye ödülleri verildi.



