reklam
reklam
DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
SON DAKİKA
Reklam

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI YEGİN SİİRT’TE

Şirvan İlçesi Maden Köyün bakır işletmesinde meydana gelen göçük nedeniyle devletin üst düzey siyasetçi ve bürokratları Siirte gelmeye devam ediyor.

Son Güncelleme :

20 Kasım 2016 - 18:47

reklam
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI YEGİN SİİRT’TE
reklam

Şirvan İlçesi Maden Köyün bakır işletmesinde  meydana gelen göçük nedeniyle devletin üst düzey siyasetçi ve bürokratları Siirte gelmeye devam ediyor.

AFAD Başkanlığı ile Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı müsteşar yardımcısı başkanlığındaki heyetlerin ardından dün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Siirt’e gelmişti. Albayrakın incelemeleri devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bakan yardımcısı Orhan Yegin’de ilimize geldi.

Siirt Havalimanında Vali yardımcısı ve belediye başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdülcelil İlbaş, İş Kur İl Müdürü Ömer Aslan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekici ile Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve diğer partililer tarafından karşılanan Yegin Maden Köyüne geçerek incelemelerde bulundu.Yegin geceyi Siirt’te geçirecek.

c07f5134-977c-4c90-8c96-e4149e433517

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

casibomcasibom girişjojobet girişjojobetjojobetcasibomjojobetjojobet