
Siirt Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Cemal Koyuncu yaşadığımız pandemi nedeniyle esnafın çok zor durumda olduğunu ve devletin bu dönemde verdiği desteklerin bir çok esnafı iflastan kurtardığını belirterek bunların arttırılarak devam ettirilmesini istedi.
Kurban Bayramına sayılı günler kalmış olmasına rağmen piyasanın canlanmadığını ve esnafın umduğunu bulamadığını belirten Koyuncu son dönemlerde işyerlerini kapatanların sayısının arttığını söyledi.
Pandemi nedeniyle esnafın çok büyük zorluklar yaşadığını belirten Koyuncu”Pandemi nedeniyle esnafımız çok büyük zorluklar çekiyor. Birçok esnafımız Kurban Bayramına sayılı günler kalmış olmasına rağmen siftah bile yapamıyor. Ödemelerini yapmakta zorlanıyor. Allahtan bu dönemde devletimizin verdiği destekler can suyu gibi geldi. Birçok esnafımız bu destekler sayesinde ayakta durabiliyor ve işyerini kapatmaktan kurtuldu. Bu desteklerin arttırılarak ve çeşitlendirilerek sürdürülmesini istiyoruz. Umarım en kısa bir zamanda ülkemiz başta olmak üzere bütün dünya bu pandemi belasından kurtulmuş olur.”
Koyuncu başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere herkesin Kurban Bayramını kutladı.


