

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ ORULLUOĞLU AYRILIYOR
Üç yılı aşkın bir süreden ilimizde başarılı bir şekilde vergi dairesi müdürlüğü görevini yürüten Sait Orulluoğlu’nun Bodrum Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanması nedeniyle bir veda töreni düzenlendi.
Barden Otelde düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Defterdar Vekili Kemal Bozdemir, Orulluoğlunun ilimizde çok başarılı hizmetler yürüttüğünü ve kendisini sevdirdiğini belirtti. Orulluoğlu da yaptığı konuşmada Siirti unutamayacağını ve artık bütün Siirtlilerin Bodrumda bir evlerinin olduğunu söyledi. Orulluoğlu “Siirt’te çok güzel günler geçirdim.Ben ve ailemin Siirti unutması mümkün değil. Bize bu güzel anıları yaşatan Siirtli hemşerilerime, birlikte görev yaptığım personelime ve bize her türlü desteği veren basın mensuplarına teşekkür ederim,” dedi.
Veda yemeğine daha sonra müzik dinletisi ile devam edildi.Yemeğe Vergi Dairesi personeli ve bazı mali müşavirler katıldı.