reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Panel Üzerinden Lütfen Playerinizi Güncelleyin...

Google News

ANKARA TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ HEMŞERİMİZ BARAN BAŞKANLIĞA ADAY

Türkiye’nin en büyük ve en etkin ticaret odalarından birisi olan Ankara Ticaret Odası Başkanlığı seçimleri yapılıyor. Seçimlerde hemşerimiz Gürsel Baranda aday.

Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 11:31

/ 237 views kez okundu.
reklam
ANKARA TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI  SEÇİMLERİ HEMŞERİMİZ BARAN BAŞKANLIĞA ADAY
reklam

Türkiye’nin en büyük  ve en etkin ticaret odalarından birisi olan Ankara Ticaret Odası Başkanlığı seçimleri  yapılıyor. Seçimlerde hemşerimiz Gürsel Baranda aday.

Ankara da 1981 yılında babaları Suat Sait Baran tarafından  “Dost Boya” ismi altında faaliyete geçirilen işyerlerinde çekirdekten yetişme bir tüccar olarak yetişen hemşerimiz Gürsel Baran halen boya ve armatür satışları ile uğraşmaktadır. Baba  Suat Sait Baran’ın kurduğu işyeri, görevi devir alan  ikinci kuşak zamanında şirket haline dönüştürülerek ürün yelpazesi ve kapasitesi genişletildi.

Yurt dışındaki bir çok firmanında Türkiye distrübütörlüğünü yapan  genel müdürlüğünü  yürüten Baran aynı zamanda sivil toplum örgütlerindeki aktif faaliyetleri  ile de biliniyor.2009 yılından beri de Ankara Ticaret Odasının çeşitli yönetim kademelerinde görev alan Bara bu hafta sonu yapılacak olan seçimlerde iddialı olduğunu belirtiyor. Baran “ Ankara Ticaret Odası Başkanlığı seçimlerine adayım. Amacım, değerli üyelerimizin desteğiyle şerefli bu görev bana tevdi edildiğinde odamızı geniş ve modern bir vizyona sahip kılmak, onu hem  güzel Ankara’mızın ve hem de ülkemizin geleceğinde daha etkin kılmaktır. Yıllardan beri odamızın değişik yönetim kademelerinde görev aldım. Odamızın çok değerli üyelerinin benden desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum.” Dedi.

Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin de akrabası olan Baran, ekibiyle birlikte seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

20161128_2_20387957_16459830_web

 

 

 

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

holiganbetonwinonwin girişbetturkey güncel giriş