reklam
reklam
DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
SON DAKİKA
Reklam

BBP Siirt İl Başkanı Mergen, “Kadına Şiddet Kabul Edilemez”

Son Güncelleme :

24 Kasım 2024 - 17:36

reklam
BBP Siirt İl Başkanı Mergen, “Kadına Şiddet Kabul Edilemez”
reklam

Büyük Birlik Partisi Siirt İl Başkanı Bahaddin Mergen, kadına şiddetin kabul edilemez ilkel bir davranış olduğunu söyledi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Mergen, bu konuda toplumun tüm kesimlerinin birlikte mücadele yürütmesi gerektiğini belirtti. Mergen mesajında “Toplumun temel direği olan kadınlarımıza yönelik şiddet kabul edilemez bir konudur. Ancak maalesef bu gerçekleştirilen mevzuat değişikliklerine ve Kades uygulaması dahil alınan bir çok önlem alınmasına rağmen çağdışı bu davranışın kökü bir türlü kazınamadı. Yine hemen hemen her gün kadına yönelik şiddet haberlerini ve hatta yaşamını yitiren kadınlarımızı duyuyoruz. Toplumsal bir yara olan bu konuda ilgili kamu kurumlarının yanı sıra toplumun tüm kesimlerinin  birlikte mücadele etmesi gerekir.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
jojobetjojobetjojobetjojobetcasibomcasibomjojobet girişjojobetcasibom girişmarsbahis giriş