reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 6:24

/ 59 views kez okundu.
reklam
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
reklam

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Kızılkaya Mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlı bir tarihe ve yüksek bir medeniyet birikimine sahip milletimizin özgürlük ve bağımsızlığının sembolü olan Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

29 Ekim, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı ve egemenliğimizin simgesi olan Cumhuriyetimiz, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılmış bir destandır.

1923 yılında ilan edilen Cumhuriyet, bizlere demokratik değerler, eşitlik, insan hakları, hukukun üstünlüğü ve adalet gibi evrensel değerleri kazandırmıştır.

Ecdadımızdan ve tarihimizden aldığımız ilhamla, Türkiye yüzyılına yaraşır bir biçimde Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak, yarınlarımızı daha aydınlık kılmak için, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle, “kimsesizlerin kimsesi” olarak doğan Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak, en önemli vazifemizdir.

Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk Milletine yeni ufuklar açmış; ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza dinamizm katmıştır. Eğitimden sağlığa, sanayileşmeden altyapıya, kültür ve sanattan ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştirilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti uluslararası arenada saygın bir konum kazanmıştır.

Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda, 101 yıl önceki ruh, azim ve anlayışla Türkiye Cumhuriyeti, aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek; güçlü demokrasisi ve ekonomisi ile barış ve kardeşlik ikliminde yarınlara umutla yürüyecektir.

Bu duygularla; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; değerli Siirtli hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Cumhuriyetimizin 101. yılı, Türkiye Yüzyılı kutlu olsun.”

Dr. Kemal Kızılkaya

Vali

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.