reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt’te Vatandaşlar Vergi Konusunda Titiz! Defterdarlığa Şikayetler Arttı

Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 16:46

/ 278 views kez okundu.
reklam
Siirt’te Vatandaşlar Vergi Konusunda Titiz! Defterdarlığa Şikayetler Arttı
reklam

Son zamanlarda vatandaşların vergi konusunda daha hassas bir hale geldiği gözlemleniyor.

Vatandaşlar, gördükleri aksaklıklar konusunda Defterdarlığa çeşitli platformlar üzerinden bildirimde bulunuyor. En fazla şikayet, yemek ve yiyecek servisi yapan işletmelerde %10 ve %20 olarak uygulanması gereken KDV oranının birçok işletme tarafından %1 olarak uygulanmasına dair.

Bu durum, birçok tüketici tarafından Defterdarlık İdaresi’ne şikayet ediliyor. Vatandaşlar, ödedikleri vergilerin şahısların cebinde kalmasından duydukları rahatsızlığı dile getirerek, bu işletmeler hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyor. Defterdarlık idaresinin artan bu şikayetleri göz önünde bulundurarak ilerleyen günlerde denetim planlaması yapması bekleniyor. Siirt esnafının bu konuda daha hassas davranması gerekmektedir.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.