reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Valisi Dr. Kızılkaya Fedakar Doktoru Ödüllendirdi

Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 16:30

/ 115 views kez okundu.
reklam
Siirt Valisi Dr. Kızılkaya Fedakar Doktoru Ödüllendirdi
reklam

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, sedye üzerinde yaptığı müdahale ile kalp krizi geçiren hastanın hayatını kurtaran Siirt Eğitim Araştırma Hastanesi iç hastalıkları uzmanı Yakup Boyraz’ı başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Başhekim Dr. Çağdaş Kaynakla birlikte Dr. Boyraz’ı kabul eden Vali Dr. Kızılkaya hastaya yapılan müdahale hakkında bilgi aldı. Kabulde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetim de hastanenin 100 üzerinden 96.33 puan  alma başarısı da ele alındı.

Vali Kızılkaya, Uzm. Dr. Yakup Boyraz’ı tebrik ederek, “Kalp krizi geçiren vatandaşımıza hastanede hızlı müdahale ile hayat kazandıran hekimimizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı gönülden kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.