reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Gözler Özel Hastanelerde!

Son Güncelleme :

20 Ekim 2024 - 16:26

/ 50 views kez okundu.
reklam
Gözler Özel Hastanelerde!
reklam

Ülkenin gündemine bir bomba gibi yeni doğan bebek soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

Aralarında hastane sahibi, doktor, hemşire ve 112 ambulans şoförünün de bulunduğu çete üyeleri, maddi menfaat elde etmek amacıyla bebeklerin ölümüne neden olma, evrakta sahtecilik, devleti zarara sokma ve daha bir çok suçla itham ediliyor. Öte yandan İstanbul ve Çorluda on hastanenin kapatılmasına neden soruşturma gözlerin Türkiye geneline yayılmış özel hastanelere çevrilmesine neden  oldu.  Sağlık Bakanlığı denetimlerini arttırırken vatandaşların  sohbetlerinde de ana gündem maddesi özel hastanelerde yaşanılan yolsuzluklar ve aksaklıklar olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığının denetimlerinin Türkiye genelindeki tüm hastanelere yayılması bekleniyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.