reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Vakfı Yalova Şubesi’nden Yetim Çocuklara Anlamlı Jest

Son Güncelleme :

16 Ekim 2024 - 16:59

/ 205 views kez okundu.
reklam
Siirt Vakfı Yalova Şubesi’nden Yetim Çocuklara Anlamlı Jest
reklam

Siirt Vakfı Yalova Şubesi, iş insanı hemşehrimiz Erhan Kuzu’nun sponsorluğunda 90 yetim çocuğu vakıf binasında ağırlayarak anlamlı bir etkinliğe imza attı. Çocuklara yemek ve tatlı ikram edilen etkinlikte, çocuklar mutlu anlar yaşadı.

Vakıf Şube Başkanı Cengiz Özçiçek, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, “90 yetim çocuğumuzu ağırlayarak onları bir nebze olsun sevindirdik. Bu imkanı sağlayan hemşerimiz Erhan Kuzu’ya teşekkür ediyoruz. Bu tür faaliyetleri ilerleyen dönemlerde de sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

Vakfın, benzer sosyal sorumluluk projelerine devam ederek ihtiyaç sahiplerine destek olmayı amaçladığı belirtildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.