reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt’te Afetlere Karşı Alınacak Tedbirler Görüşüldü: İRAP 1. Dönem Toplantısı Yapıldı

Son Güncelleme :

08 Ekim 2024 - 14:21

/ 95 views kez okundu.
reklam
Siirt’te Afetlere Karşı Alınacak Tedbirler Görüşüldü: İRAP 1. Dönem Toplantısı Yapıldı
reklam

Siirt İl Afet Risk Azaltma Planı’nın (İRAP) uygulanabilirliğini değerlendirmek için düzenlenen 2024 yılı birinci dönem İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Vali Yardımcısı Abdulhamit Mutlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cahit Akkoyun, kamu kurum temsilcileri ve İRAP Komisyonu üyeleri katıldı.

Toplantıda, İRAP kapsamında yer alan 49 eylemin afet risklerini azaltmadaki etkisi değerlendirildi. Uygulama sürecinde karşılaşılan zorluklar, yeni eylem önerileri ve kaynak ihtiyaçları ele alındı. AFAD İl Müdürlüğü, Siirt’in afet risklerini azaltmaya yönelik çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, açılış konuşmasında, “Amacımız, olası afetleri en az kayıpla atlatmak. Vatandaşlarımızın bilinçlenmesi ve eylem planlarının sahada titizlikle uygulanması çok önemli” dedi. Vali, 2024 yılı itibarıyla 49 eylemin %51’inin tamamlandığını ve daha güvenli bir Siirt için iş birliğinin süreceğini vurguladı.

Toplantı, eylemlerin değerlendirilmesi ve planın gelecekteki uygulama süreci için bir yol haritası oluşturulmasıyla sona erdi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.