reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

İsrail ve Destekçilerine Siirt’ten Bir Kez Daha Tepki

Son Güncelleme :

06 Ekim 2024 - 15:08

/ 48 views kez okundu.
reklam
İsrail ve Destekçilerine Siirt’ten Bir Kez Daha Tepki
reklam

Siirt’te, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu Filistin’e Destek Platformu tarafından düzenlenen etkinliklerde, İsrail’e yönelik tepkiler dile getirildi.

Etkinlik, Güres Caddesi’nden başlayan yürüyüşle başladı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda devam etti. Yürüyüş boyunca vatandaşlar, İsrail’i kınayan ve Filistin’e destek veren sloganlar attı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen programda, ilk olarak Muhammed Aygan tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Ardından, MEMUR-SEN Siirt Şube Başkanı Murat Şeker bir konuşma yaptı. Şeker, konuşmasında İsrail’in uyguladığı zulme dikkat çekerek, uluslararası sistemin bu zulüm karşısında iflas ettiğini vurguladı. Filistinli akademisyen Dr. Hüseyin Advan ise bölgede yaşanan acımasız saldırıları ve Filistin halkının maruz kaldığı baskıları anlattı.

Etkinlik, Prof. Dr. Adnan Memduhoğlu’nun yaptığı dua ile sona erdi. Dualarda İsrail’e lanet okunarak, Filistin halkına destek çağrısında bulunuldu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.