reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt’te Sabit Semt Pazarları Projesi Tutmadı

Son Güncelleme :

06 Ekim 2024 - 7:15

/ 59 views kez okundu.
reklam
Siirt’te Sabit Semt Pazarları Projesi Tutmadı
reklam

Belediyeye ait üç semt pazarının vatandaşlar tarafından benimsenmediği ifade edilerek haftanın belirlenecek günlerinde semt pazarlarının kurulması istendi.

Bu konuda görüşlerini açıklayan vatandaşlar ve seyyar satıcılar belirli günlerde değişik yerlerde pazarların kurulmasının daha yararlı olacağını belirtiyorlar. Haftanın üç ya da dört günü trafiği aksatmayacak yerlerde pazar kurulmasını isteyerek “ Mevcut sabit pazarların biri tamamen boş durumda. Diğer ikisinde de çok az sayıda pazarcı esnafı bulunuyor. Bu nedenle haftanın üç ya da dört günü trafiği aksatmayacak şekilde belirlenecek yerler de pazarlar kurulmalıdır.” Dediler.

Köylü Pazarı Kurulmalı

Vatandaşlar ya bağımsız veya kurulacak pazarların içinde üretim yapan köylülere yer ayrılmalıdır şeklinde görüş ifade ediyorlar.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.