reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Umut Kervanı’ndan Siirt’te Anlamlı Ziyaret: 100 İhtiyaç Sahibi Gencin Evlendirilmesi Projesi

Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 11:40

/ 76 views kez okundu.
reklam
Umut Kervanı’ndan Siirt’te Anlamlı Ziyaret: 100 İhtiyaç Sahibi Gencin Evlendirilmesi Projesi
reklam

Umut Kervanı, Siirt’te gerçekleştirdiği ziyaretle 100 ihtiyaç sahibi gencin evlendirilmesi projesini sürdürdü. Umut Kervanı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, yoksul gençlerin maddi yüklerini hafifletmeyi ve onların en mutlu günlerinde yanlarında olmayı hedeflediklerini belirtti.

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya ile bir araya gelen Umut Kervanı heyeti, 30 ülkede devam eden yardım projeleri hakkında bilgi verdi ve Vali Kızılkaya’nın desteğinden dolayı teşekkür etti. Elibüyük, “Maddi yardımların yanı sıra, manevi değerleri güçlendirmeye de önem veriyoruz,” dedi.

Elibüyük, Siirt’te ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımların ve gençlerin evlendirilmesine yönelik projelerin süreceğini belirterek, bu çalışmaların toplumsal dayanışmaya katkı sunduğunu vurguladı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.