reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Kırşehir’de 37. Ahilik Haftası’nda Siirt ve Eruh Rüzgarı

Son Güncelleme :

29 Eylül 2024 - 18:04

/ 96 views kez okundu.
reklam
Kırşehir’de 37. Ahilik Haftası’nda Siirt ve Eruh Rüzgarı
reklam

Kırşehir’de gerçekleştirilen 37. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Siirt Tomurcuk Kadın Girişimi ve Üretimi İşletme Kooperatifi Başkanı Narin Oğuz Yardım ve Eruh Levendi Kadın Kooperatifi Başkanı Nazmiye Teymurtaş, Siirt’i başarıyla temsil etti. Etkinlikler, Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenirken, Türkiye genelindeki 81 ilden birer kadın kooperatifi Kırşehir’de ağırlandı.

Etkinliklerin en önemli bölümlerinden biri olan Kadın Kooperatifleri Fuarı, Kırşehir Valiliği öncülüğünde Ahi Evran Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Açılış törenine Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Kırşehir Ticaret İl Müdürü İsmail Güner, AK Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Siirt ve Eruh kadın kooperatifleri, Siirt’in yerel lezzetlerini ve coğrafi işaretli ürünlerini sergiledikleri stantlarıyla büyük ilgi topladı. Özellikle, Eruh’ta üretilen Şal-Şapik kumaşı, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik boyunca kadın kooperatiflerinin tanıtımına ve kadın girişimcilerin desteklenmesine büyük katkı sağlandığı ifade edildi.

Bu tür etkinlikler, kadın kooperatiflerinin hem yerel hem de ulusal düzeyde tanınırlığını artırırken, girişimciliğin teşvik edilmesine de önemli bir platform oluşturuyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.