reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Belediyesi, Okul Önlerinde Yaya Geçidi ve Yol Çizgisi Çalışması Başlattı

Son Güncelleme :

17 Eylül 2024 - 8:27

/ 86 views kez okundu.
reklam
Siirt Belediyesi, Okul Önlerinde Yaya Geçidi ve Yol Çizgisi Çalışması Başlattı
reklam

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehirdeki okul önlerinde yaya güvenliğini artırmak amacıyla yaya geçidi ve yol çizgisi çalışması başlattı. Özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde yapılan bu çalışmalarla, sürücülerin okul geçişlerinde daha dikkatli olmaları ve yaya geçitlerini fark etmeleri sağlanacak. Böylece öğrencilerin karşıdan karşıya geçişleri daha güvenli hale getirilecek.

Yetkililer, şehir merkezi başta olmak üzere tüm okul önlerindeki yaya geçidi çizgilerinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın yaya geçitlerinden daha güvenli bir şekilde geçebilmeleri için kent merkezi ve genelindeki tüm okul önlerinde bu uygulamayı hayata geçirmeyi hedefliyoruz” denildi.

Bu adım, öğrenci güvenliğinin ön planda tutulduğu ve yaya geçitlerinin görünürlüğünün artırıldığı bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.