reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt’te Fıstık Hırsızlığına Karşı Jandarma Alarmda: Devriye ve Dronlarla Koruma!

Son Güncelleme :

13 Eylül 2024 - 4:38

/ 120 views kez okundu.
reklam
Siirt’te Fıstık Hırsızlığına Karşı Jandarma Alarmda: Devriye ve Dronlarla Koruma!
reklam

Siirt’te, halkımızın en önemli geçim kaynağı olan Siirt fıstığı, hasadı Ağustos ve Eylül aylarında 279 Köyde yaklaşık 350 bin Dekar arazide 17 Milyon dikili fıstık ağacı ile fıstık üretimi yapılmaktadır.

Hasat döneminde, fıstık hırsızlıklarına karşı güvenlik önlemleri büyük bir titizlikle uygulanmaktadır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, fıstık hırsızlıklarını önlemek amacıyla sorumluluk bölgesinde gece ve gündüz devriye faaliyetlerini artırmış, dronlarla önleyici güvenlik hizmetleri başlatmıştır. Bu önlemlerle birlikte vatandaşlar, olası hırsızlık olaylarına karşı daha tedbirli olmaları konusunda bilgilendirilmiş ve gerekli uyarılar yapılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı başta terörle mücadele ve genel asayişin sağlanması görevlerini kararlılıkla sürdürmekte, kamu düzeni ve güvenliğin devamı için halkımızın hizmetinde olmaya devam etmektedir.

SİİRT VALİLİĞİ



reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.