reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

İş ve Siyaset Dünyasını Buluşturan Görkemli Düğün!

Son Güncelleme :

08 Eylül 2024 - 4:56

/ 347 views kez okundu.
reklam
İş ve Siyaset Dünyasını Buluşturan Görkemli Düğün!
reklam

23. ve 24. Dönem Siirt Milletvekilimiz Afif Demirkıran’ın biricik oğlu Yunus Emre ve Rümeysa Sevgili Batmanda yapılan görkemli bir düğünle ömür boyu sürecek bir birlikteliğe imza attılar.

Güngör Palas’ta gerçekleşen düğüne, Siirt Valisi Dr.Kemal Kızılkaya, Prf Dr İhsan Süreyya Sırma, Siirt Milletvekili Mervan Gül, 25. Dönem Ak Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Siirt Üniversitesi Rektörü Nihat Şındak, Faris Özdemir, MKYK Üyesi Av Murat Çiçek, Batman Ak Parti İl başkanı Hüseyin Şansi, Siirt Ak Parti İl Başkanı Av Bahri Caner Özturan, İbrahim Halil Kırşan katıldı. Düğün törenine katılamayan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Numan Kurtulmuş TBMM Başkanı,Mehmet Şimşek Hazine Ve Maliye Bakanı,Yılmaz Tunç Adalet Bakanı ,Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı,Prof Dr Ömer Bolat Ticaret Bakanı,Mehmet Fatih Kacır Sanayi ve Teknoloji Bakanı, İsmail Kahraman Cumhurbaşkanlığı yüksek istişare kurulu Başkan vekili TBMM 27. Başkanı, Abdülhamit Gül Gaziantep Milletvekili Ve Ak parti Grup başkanvekili, Beyhan Ve Egemen Bağış TC Prag Büyükelçisi Ve Eşi, Nevzat Şatıroğlu Enerji Ve tabii kaynaklar bakan yardımcısı, Dr Zafer Demircan Enerji Ve tabii kaynaklar bakan yardımcısı , Ebubekir Gizligider Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan yardımcısı, Nadir Alpaslan Kültür Ve turizm Bakan yardımcısı, Av Ahmet Aydın Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcısı, Enver Iskurt Ulaştırma ve altyapı bakan yardımcısı, Ramazan Can Adalet Bakan Yardımcısı, Efkan Ala Ak Parti Genel Naşkan Vekili Bursa Milletvekili, Osman Boyraz Ulaştırma Ve Altyapı Bakan Yardımcısı, Münir Karaloğlu İçişleri Bakan Yardımcısı, Abdullah Tancan Enerji Ve Tabii kaynaklar Bakan Yardımcısı , Abdullah Erdem Cantimur Hazine Ve Maliye Bakan Yardımcısı, Zekeriya Kaya Hazine Ve maliye Bakan Yardımcısı, Dr Ömer İleri Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili, Hayati Yazıcı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Zafer Sırakaya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili, Vedat Demiröz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Abdullah Güler Sivas Milletvekili, Mustafa Elitaş Ak Parti Genel Başkan Vekili 64. dönem ekonomi Başkanı, Leyla Şahin Usta Ankara Milletvekili, Bahadır Yenişehiroğlu Manisa Milletvekili, Muhammet Emin Akbaşoğlu Çankırı milletvekili telgraf göndererek genç çifti tebrik ettiler.

Çiftin nikâhını Batman Belediyesi Nikah Memuru Nuri Kaya kılarken, davetliler gece boyunca gönüllerince eğlendi. Kanal 56 TV ve Haber 56 Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

İşte bu özel günün dikkat çeken detayları:

Tam 25 nikah şahidi, çiftin mutluluğuna tanıklık etti.
Düğün salonu, 120-130 arasında çelenkle adeta çiçek bahçesine dönüştü.
70 civarında telgraf ve sayısız telefonla çift, tebrik yağmuruna tutuldu.
2000’in üzerinde davetli, bu görkemli organizasyonda yerini aldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.