reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirtlilerin Organize Ettiği Beşiktaşlılar Gecesi’nde Kanser Tedavisi İçin 350 Bin TL Bağış Toplandı

Son Güncelleme :

07 Eylül 2024 - 16:13

/ 117 views kez okundu.
reklam
Siirtlilerin Organize Ettiği Beşiktaşlılar Gecesi’nde Kanser Tedavisi İçin 350 Bin TL Bağış Toplandı
reklam

Siirtli hemşerilerimizin aktif olarak görev aldıkları organizasyonda Çanakkale ve çevresinde yaşayan Beşiktaşlılar bir araya geldiler.

Beşiktaş yönetiminden temsilcilerin katıldığı gecede Ayna Grubu sahne aldı. Açık artırmada satılan ürünlerden elde edilen 350 bin TL, kanser tedavisi için cihaz alımı amacıyla Onsekiz Mart Üniversitesi’ne teslim edildi. Ayrıca, elde edilen gelirle bir hatıra ormanı kurulacak.

Diğer bazı hemşerilerimizle organizasyonda aktif olarak görev yapan hemşerimiz Aydın Sevinç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneklerden Sorumlu Yöneticisi Kadir Kılınç, Beşiktaş Eski Yöneticisi Affan Keçeci, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale şehrinde görev yapan mülki idare amirleri, şehrin önde gelen iş insanları ve Beşiktaş’a gönül veren değerli Beşiktaşlı vatandaşlarımızın katılımıyla Çanakkale Beşiktaşlılar Gecesi düzenlendi. Ayna Grubu’nun sahne aldığı gecede düzenlenen imzalı Beşiktaş forması müzayedesinde elde edilen 350 bin TL’lik gelir, kanser tedavisinde kullanılacak cihaz alımı için Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlanmıştır. Ayrıca, Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Metin Ablak’ın Orman Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda, müdürlük tarafından 2000 dönümlük bir alan Beşiktaşlılar Hatıra Ormanı olarak tahsis edilmiş ve müzayededen elde edilen 100.903 TL’lik gelir, Beşiktaşlılar Ormanı’na dikilecek 2000 fidan için ayrılmıştır. Gecenin sonunda, dernek yöneticisi Metin Ablak, Genel Sekreter Aydın Sevinç ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, gecenin düzenlenmesinde değerli emeklerinden dolayı sponsorlara ve geceye katılan yönetici misafirlere plaketlerini takdim etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.