reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Beşiktaş Belediyesi Özpınar Kardeşliği! Hep Birlikte Halay Çekildi

Son Güncelleme :

07 Eylül 2024 - 15:53

/ 99 views kez okundu.
reklam
Beşiktaş Belediyesi Özpınar Kardeşliği! Hep Birlikte Halay Çekildi
reklam

İstanbul’da faaliyet gösteren Şirvan Özpınar Köyü Derneğinin girişimleri ile Beşiktaş Belediyesi ile Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Özpınar Köyü kardeş oldular.

Kardeşlik çalışmaları kapsamında Özpınar Köyü’nde iki gün iki gece süren bir şenlik düzenlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, bazı belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katıldığı şenlikte konuşmalar ve sohbetler yapıldı. Hep birlikte halay çekildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat, yaptığı konuşmada çok sıcak karşılandıklarını belirterek, “Çok sıcak ve gönülden bir ilgiyle karşılandık. Beşiktaş Belediyesi olarak Şirvan ve özellikle Özpınar Köyü’ne her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Dernek Başkanı Selahattin Silgu da yaptığı konuşmada misafirlerine teşekkür ederek, onları ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti. Silgu, şenliği geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Şenliğe CHP yöneticisi Nevaf Bilek, İl Başkanı Enver Güneş, Siirt Vakfı Genel Başkanı Zeki Akyüzlü, Şirvan Dernek Başkanı İdris Ayık, Diklitaş Mahalle Muhtarı Nurcan Sızmaz, iş insanı Faik Eres, CHP Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Şakir Süzgü, Siirt İl Doğa Koruma Başkanı Nevzat Amcalar ve köylüler katıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.