reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Halk Mağdur… Siirt ve Bölgenin Tek Çene Cerrahı Görevinden Ayrıldı!

Son Güncelleme :

07 Eylül 2024 - 14:58

/ 279 views kez okundu.
reklam
Halk Mağdur… Siirt ve Bölgenin Tek Çene Cerrahı Görevinden Ayrıldı!
reklam

Siirt Diş Hastanesi’nde görev yapan bölgenin tek çene cerrahı uzmanı Dr. Zeki Özalp’ın görevinden ayrılması büyük mağduriyet oluşturdu. Siirt’te büyük bir boşluğu dolduran Dr. Özalp, sağlık hizmetlerinde önemli bir yer tutuyordu.

Uzun süredir Siirt’te görev yapan başarılı doktor Özalp’ın ayrılığı, Siirt ve çevresindeki birçok hastayı zor durumda bıraktı. Siirtliler, çene cerrahisi uzmanlığı gibi kritik bir alanda tek hekim olan Özalp’in ayrılması nedeniyle mağdur olacaklarını belirtiyorlar.

Bir vatandaş konuyla ilgili tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Bu nasıl bir şey, gerçekten anlamıyorum. Siirt gibi bir şehirde tek çene cerrahımız vardı, şimdi o da gitti. Biz ne yapacağız? Yıllardır burada hizmet veriyordu, hepimizin güvendiği bir doktordu. Şimdi kim ilgilenecek bizimle? Başka bir şehre gitmek zorunda mıyız her defasında? Bizim de insan gibi burada sağlık hizmeti almaya hakkımız yok mu?”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.