reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt’te Mesire Alanları Yetersiz! Vatandaşlar Yeni Alanlar Talep Ediyor

Son Güncelleme :

03 Eylül 2024 - 16:25

/ 113 views kez okundu.
reklam
Siirt’te Mesire Alanları Yetersiz! Vatandaşlar Yeni Alanlar Talep Ediyor
reklam

Siirt’te mesire alanlarının yetersiz olduğu belirtilerek, yeni mesire alanları oluşturulması isteniyor.

Siirt’te yaz mevsimi boyunca kavurucu sıcakların etkili olduğu ve vatandaşların bu sıcaklardan korunmak için hafta sonları başta olmak üzere imkanları ölçüsünde kendilerini mesire alanlarına ve dere kenarlarına attıkları belirtiliyor. Ancak mevcut mesire alanlarının ihtiyaca cevap vermediğini ifade eden vatandaşlar “ Yaz mevsiminde sıcaklar bunaltıyor. Bu nedenle her fırsatta şehir dışına mesire alanlarına gitmek zorunda kalıyoruz. Ancak mevcut mesire alanları yetersiz ve paralı. Dolayısıyla hem yetersiz ve hem de maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar yararlanamıyor. Bu nedenle bir çoğu dere kenarlarına gidiyor. Buda hem boğulma olaylarına ve doğanın kirlenmesine yol açıyor. Bu nedenle uygun yerlerde yeni mesire alanları oluşturulması gerekiyor.” Şeklinde görüş belirtiyorlar.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.