reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Siirt Belediyesi “Başkana Mesaj” Modülü ile Vatandaşların Sesine Kulak Veriliyor

Son Güncelleme :

03 Eylül 2024 - 14:57

/ 107 views kez okundu.
reklam
Siirt Belediyesi “Başkana Mesaj” Modülü ile Vatandaşların Sesine Kulak Veriliyor
reklam

Siirt Belediyesi, vatandaşların talep, istek ve şikayetlerini doğrudan eş başkanlara iletebilmeleri için www.siirt.bel.tr web sitesi üzerinde yeni bir iletişim kanalı olan “Başkana Mesaj” modülünü devreye aldı. Yenilikçi bu uygulama ile Siirtli vatandaşlar, herhangi bir aracıya ihtiyaç duymadan doğrudan belediye başkanlığına ulaşarak, sorun ve önerilerini ilk elden iletebilecek.

Bu platform, eş başkanlar Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi’nin vatandaş odaklı yönetim anlayışının bir parçası olarak geliştirildi. Modül sayesinde, belediyeyle ilgili her türlü konuda öneri ve şikayetler hızla değerlendirilecek ve çözüm odaklı yaklaşımlar benimsenecek.

“Başkana Mesaj” uygulamasına web sitesinin ana sayfasından kolayca erişilebilirken, kullanıcı dostu arayüzü ile her yaştan insanın rahatça kullanabilmesi amaçlandı. Siirt Belediyesi, bu adımıyla şeffaf ve erişilebilir bir yönetim sağlamayı hedefliyor. Vatandaşlar, belediye politikalarına doğrudan katkıda bulunma şansı bulacak ve yerel yönetimle etkileşimleri artacak.

Siirt Belediyesi, “Başkana Mesaj” modülünün yanı sıra diğer dijital dönüşüm projeleriyle de hizmet kalitesini artırmaya ve teknolojiyi etkin kullanmaya devam edeceğini belirtti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.