reklam
reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
CANLI TV
Kanal56

Kanal56 TV RTÜK’e yapılan başvuru sonucunda Türkiye’de resmi lisans alan dijital kanaldan biridir. Siyasetten yaşama, tarihten sanata kadar birçok konuda Siirt'in kalbinin attığı Kanal56 TV, sesinize ses olmaya, sizlerin sesini daha büyük kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Google News

Pervari Çavuşlu Köyü Arıcıları Yayla Yoluna Kavuştu

Son Güncelleme :

15 Haziran 2024 - 6:32

/ 175 views kez okundu.
reklam
Pervari Çavuşlu Köyü Arıcıları Yayla Yoluna Kavuştu
reklam

Siirt Valisi Talimat Verdi, Yayla Yolu Açıldı

Siirt Valiliği’nin destekleriyle “Siirt Arıcılığını ve Arı Ürünlerini Geliştirme Projesi” kapsamında, arıcılara %50 hibe desteği ile 100 aileye 2 bin arılı kovan dağıtıldı. Tören sırasında, Pervari Çavuşlu köyü arıcıları, Vali Kızılkaya’dan heyelan ve yağmur suları nedeniyle bozulan yayla yolunun açılmasını talep etti.

Vali Kızılkaya, il özel idaresi yetkililerine yayla yolunun hızlıca açılması talimatını verdi. Bunun üzerine İl Özel İdare ekipleri, Çavuşlu Köyü’nün stabilize 7 km’lik yayla yolunu açtı. Arıcılar, arılı kovanlarını yaylaya taşıyarak Vali Kızılkaya ve ekiplere teşekkür etti.

Köy Muhtarı ve Arı Üreticileri Vali Kızılkaya’ya Teşekkür Etti

Çavuşlu Köyü Muhtarı Reşit Unğan da yaylada bal üretiminin önemine değinerek, Vali Kızılkaya’ya köy halkı adına teşekkür etti ve “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.